Οδηγίες προς αρχάριου …

Posted: 02/07/2009 by Γιάννης Χ. in Ανακοινώσεις
Ετικέτες:

Οδηγίες προς αρχάριους στο bloging:

Μερικές οδηγίες για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι στο blogging:

1. Δημιουργείστε ένα λογαριασμό στο wordpress (αν δεν έχετε ήδη) στο http://www.wordpress.com. Απαιτείται μόνο η διεύθυνση ενός e-mail σας. Δηλώστε όποιο όνομα ή ψευδώνυμο θέλετε να εμφανίζεται στο myaccount/profile
2. Στο dosepasa ήδη έχουν ξεκινήσει 2 θέματα για συζήτηση (και ένα ακόμα to παρόν με αυτές τις βασικές οδηγίες χρήσης). Το Πρώτο είναι το κείμενο θέσεων, όπως τείνει να διαμορφωθεί (ελέγξτε το πάλι) και το Δεύτερο οι προτάσεις για το όνομα. Πατήστε το σύμβολο # και σας βγάζει στο νήμα συζήτησης σε αυτό το θέμα. Μπορείτε να σχολιάσετε το αρχικό κείμενο γράφοντας στο παραθυράκι που υπάρχει στο τέλος ή να σχολιάσετε την θέση κάποιου άλλου συντρόφου (σε βάθος μέχρι 10 επίπεδα) πατώντας την ένδειξη «Απάντηση». Έτσι κρατάμε πειθαρχημένη τη συζήτηση και τα πρακτικά της.
3. Οποιοσδήποτε με λογαριασμό στο wordpress και μέλος σε αυτό το forum μπορεί να ξεκινήσει ένα καινούργιο νήμα συζητήσεων από την πρώτη σελίδα, γράφοντας το αρχικό κείμενο της αρχικής σελίδας στο πάνω μπλε post που λέει Watch up (ή τι χαμπάρια) και το όνομά σας. Αυτό δημιουργεί ένα καινούργιο «νήμα συζήτησης» σύμφωνα με το 2 πιο πάνω. Σχόλια μπορούν να κάνουν και τα μη μέλη του forum ελεύθερα.

Καλά να περάσουμε :-)

Advertisement
Σχόλια
  1. Ο/Η Γιάννης Χ. λέει:

    Αυτό είναι ένα σχόλιο-παράδειγμα στο πιο πάνω

  2. Ο/Η Γιάννης Χ. λέει:

    Νομίζω ότι το «πιάσατε»

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s