ΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ …

Posted: 03/07/2009 by Γιάννης Χ. in Κείμενα θέσεων
Ετικέτες:

ΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ…

…στέλνοντας ονοματεπώνυμο και όποια ιδιότητα σε χαρακτηρίζει με ένα σχόλιο πιό κάτω.

Σχόλια
 1. Ο/Η Σερμπής Γρηγόρης - κοινωνιολόγος λέει:

  Πραγματικα ενδιαφέρουσες οι προτάσεις. θιγουν ζητήματα που αποτελούν τροχοπέδη για την ριζοσπαστική αριστερα και θα πρεπει σύντομα να τα υπερβούμε για να προχωρήσουμε. αναφερω χαρακτηριστικά την λειτουργία μηχανισμών,,,τους εκλεκτούς των ΜΜΕ κλπ.

 2. Ο/Η Γ.Ε.Βλαχόπουλος- Αρχιτέκτονας λέει:

  Ναι σε όλα! μακάρι

 3. Ο/Η vasssbam λέει:

  μπράβο, πάμε για εφαρμογή τώρα…

  μπαίνω και εγώ στο πάσινγκ γκέιμ,

 4. Ο/Η Βασίλης Μπαμίχας, δ. υπάλληλος λέει:

  λοιπόν, εδώ ας έχουμε τα πραγματικά μας ονόματα…
  να γνωρίζονται οι συμπαίκτες…

 5. Ο/Η Dimitris λέει:

  Δημήτρης Σαριγγαλάς, τυπογράφος
  ότι καλύτερο έχω διαβάσει με μερικά ακόμη κείμενα. Μακάρι να εισακουστούν

 6. Ο/Η Αλέξανδρος Τσατσαρούνος, τουριστικός πράκτορας λέει:

  συνυπογράφω και συγχαίρω για την ακηδεμόνευτη πρωτοβουλία

 7. Ο/Η Γιάννης Κυριακάκης λέει:

  σύντροφοι και φίλοι, έχουμε ακόμα κάποια μικρά τεχνικά προβληματάκια με το blog. θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας σύντομα.

 8. Ο/Η "οπαδός" του ΣΥΡΙΖΑ λέει:

  Σύντροφοι,

  θα πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας στο κοινό αίτημα:

  -Εδώ και τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ να γίνει πολιτικός φορέας των μελών του και όχι των μηχανισμών.

  Και να καταγγείλουμε τα διάφορα παπαγαλάκια που παίζουν με μικροσυσχετισμούς και μεγαλοπολιτικές στην γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ. Χωρίς την μεγάλη μάζα του ανένταχτου κόσμου που τους στηρίζει, όλοι μαζί με τον ΣΥΝ μπροστά ούτε ένα θέατρο δεν μπορούν να γεμίσουν. Δεν πρέπει να υποτιμάμε την δύναμή μας.

 9. Ο/Η Άρης Χατζηχρήστος, φοιτητής λέει:

  Επειδή οι ελπίδες πεθαίνουν πάντα από «πάνω», ήρθε η ώρα ο απλός κόσμος της Αριστεράς να πάρει το παιχνίδι πάνω του. Δημοψηφίσματα για όλα τα σοβαρά θέματα, πρωτοβουλίες και λήψη των αποφάσεων από τη βάση.Αμεσοδημοκρατία και διαφάνεια!

 10. Ο/Η Irene λέει:

  Ειρήνη Παναγιώτου,συνταξιούχος
  Μέλος Γραμματείας Π.Κ. ΣΥΝ Π.Φαλήρου
  Μέλος γραμματείας ΣΥΡΙΖΑ Π.Φαλήρου
  Αν και μερικά σημεία,με προβλημάτισαν,γενικά το κείμενο με βρίσκει σύμφωνη,ειδικά το σημείο που αναφέρεται στην κατάργηση ρων τάσεων όπως λειτουργούν σήμερα,δηλαδή σαν οργανωμένες φράξιες,όπως και το σημείο που αναφέρεται στην εκπροσώπηση στα ΜΜΕ.Για ορισμένα σημεία από τα υπόλοιπα που προτείνοναται,με επιφύλαξη.

  • Ο/Η Γιάννης Κυριακάκης λέει:

   Ειρήνη μπορείς να μας κάνεις συγκεκριμένες παρατηρήσεις, κι αν συμφωνούν όλοι να τις ενσωματώσουμε στο κείμενο, όλα είναι ανοιχτά εδώ, και όλοι συνδιαμορφώνουμε τις προτάσεις μας…Δρόμος δεν υπάρχει, τον ανοίγουμε προχωρόντας!

 11. παμε να κανουμε το συριζα ενιαίο κομμα με τασεις και με απολα ξυλο και φαπες στους ανανεωτικούς ολοι αυριο στην παντειο το σαββατο 4/7 καραμπασ κωστασ τραπεζες

 12. Ο/Η planitas λέει:

  Χρήστος Δημητριάδης

 13. Ο/Η Χρόνης Βογιατζής Ζωγράφου ανένταχτος λέει:

  Δεν υπογράφω αν και συμφωνώ τα προτεινόμενα για το ΣΥΝ μιας και δεν είμαι μέλος τους.

  Μακάρι να κάνουνε Συνέδρειο και να συμφωνήσουν. Βέβαια συμφέρει μερικούς να είναι στο ΣΥΝ να ανήκουν σε τάσεις να πηγαίνουν τοπικά ή συνδικαλιστικά με το ΠΑΣΟΚ ή αύριο με τους υπερκομματικούς Οικολόγους . Ύστερα να έρχονται στο ΣΥΡΙΖΑ και να λενε για το 3ο πόλο ή για 18% δεύτερη κατανομή. Μετά να πηγαίνουν στην ποσδεπ , να κάνουν μανιφέστα κ.λ.π.

  Θα έπερεπε και στη Βουλή να είναι επαγγελματικά στελέχη με γνώση και οι μισθοί να πηγαίνουν στο ΣΥΡΙΖΑ.

  Χρόνης Βογιατζής, ανένταχτος Ζωγράφου (Δημοτική Κίνηση Κίνημα στη πόλη του Ζωγράφου)

 14. Ο/Η Χρόνης Βογιατζής Ζωγράφου ανένταχτος λέει:

  ΔΙΟΡΘΩΣΗ
  Το κείμενο το υπογράφω , δεν μπορώ να υπογράψω για τα εσωτερικά του ΣΥΝ

 15. Ο/Η Χρόνης Βογιατζής Ζωγράφου ανένταχτος λέει:

  2ημερο φεστιβαλ στη βίλα Ζωγράφου.10-11/7/2009

  Περισσότερα : http://www.vilazografou.gr

 16. Ο/Η Μανος Σ. λέει:

  Ναι, μου άρεσε ιδιαίτερα το 5ο σημείο για κλειστό οριζόντιο διαδικτυακό τόπο οργάνωσης, ενημέρωσης συντονισμού. είναι ένας ασφαλής δρόμος για να μειωθεί η δύναμη των μηχανισμών.

  Μάνος Σ.
  ανένταχος συριζα χολαργου

 17. Ο/Η Aριστερό εξτρέμ λέει:

  Απλά Συριζίτης
  Συμφωνώ ανεπιφύλακτα με τις προτάσεις και ειδικά ,με τον διαδικτυακό τρόπο οργάνωσης και τον τρόπο εκπροσώπησης του ΣΥΡΙΖΑ στα ΜΜΕ

  Καλή επιτυχία στις προτάσεις γιατί το αξίζουν

 18. Ο/Η V.PS. λέει:

  η ΣΥΖΉΤΗΣΗ ΈΧΕΙ ΑΡΧΊΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΆ.
  ΤΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
  ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΓΣ ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ.

  Η Γ.Σ. της Π.Κ Βύρωνα του Συνασπισμού συζήτησε τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών και τις μετεκλογικές εξελίξεις στο Κόμμα και τον ΣΥΡΙΖΑ. Με βάση τον προβληματισμό και την συζήτηση που αναπτύχθηκε επισημαίνουμε τα παρακάτω σημεία:

  1. Σε σχέση με το εκλογικό αποτέλεσμα θεωρούμε ότι έπαιξε σημαντικό ρόλο η υψηλή στοχοθεσία που δημιούργησε υψηλές προσδοκίες, η έλλειψη ουσιαστικής επικοινωνίας με τις οργανώσεις που θα μετέφερε σωστά το κλίμα από το εκλογικό σώμα και θα επέτρεπε να γίνουν απαραίτητες προσαρμογές στην τακτική μας, το υψηλό ποσοστό της αποχής, ο χαρακτήρας της προεκλογικής καμπάνιας που δεν μπόρεσε να απαντήσει ολοκληρωμένα σε σοβαρά πολιτικά ζητήματα ιδιαίτερα μέσα στην οικονομική κρίση (μετανάστες κλπ). Η ελλιπής προβολή στην προεκλογική καμπάνια και παρουσία μας (στα media, γειτονιές κλπ.) των θέσεών μας και της δουλειάς μας για την άλλη Ευρώπη. Το γενικότερο κλίμα μέσα στο οποίο αναπτύχθηκε ο προεκλογικός αγώνας σε Ελλάδα και Ευρώπη. Βασικό στοιχείο αποτελεί κατά την γνώμη μας η διερεύνηση της σχέσης μεταξύ κοινωνικού-πολιτικού ΣΥΡΙΖΑ, η σχέση μας με τα κινήματα παλιά και νέα και φυσικά η σχέση των οργανώσεων με τους ανθρώπους στους χώρους δουλειάς, στην γειτονιά κλπ. που θα μας επιτρέπει να μην κάνουμε απλά καμπανιακή δουλειά. Η κατάρτιση του ευρωψηφοδελτίου και η συντήρηση, από μία μερίδα του κόμματος, του κλίματος της εσωκομματικής «μουρμούρας» απομάκρυνε αρκετούς ψηφοφόρους μας.
  2. Η επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ και γενικότερα η ενότητα της αριστεράς πιστεύουμε ότι αποτελεί μονόδρομο. Έχουμε πλέον μια σημαντική εμπειρία από τις δυσκολίες, τις αδυναμίες, τα θετικά και τις προκλήσεις που απορρέουν από το εγχείρημα και είμαστε διατεθειμένοι να συμμετάσχουμε σε μια ουσιαστική προσπάθεια ανασυγκρότησης και ανάπτυξης του. Βασικά στοιχεία σε αυτή την κατεύθυνση αποτελούν α) η αναζήτηση ουσιαστικού ρόλου στους συντρόφους- ανένταχτους που μέχρι σήμερα έχουν δικαίωμα λόγου αλλά δεν μπορούν να επηρεάσουν τις αποφάσεις που παίρνονται. β) η διασφάλιση οργανωμένης και συντεταγμένης συζήτησης για τις απαραίτητες αλλαγές που πρέπει να γίνουν γ) η διασφάλιση της οργανωτικής και πολιτικής αυτοτέλειας των συνιστωσών που είναι προϋπόθεση της ύπαρξης του. δ) η καλύτερη ανταλλαγή απόψεων με τις άλλες συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ σε αυτή την κατεύθυνση θα βοηθούσε η λειτουργία Διαδικτυακού ραδιοφώνου του ΣΥΡΙΖΑ και το άνοιγμα ενός forum επικοινωνίας.
  3. Σε σχέση με το Κόμμα. Θεωρούμε ότι πρέπει να ανατρέξουμε όλοι στο καταστατικό μας. Οι τάσεις αποτελούν ιδεολογικά ρεύματα και όχι οργανωμένα πολιτικά κόμματα μέσα στο κόμμα όπως τελικά συμβαίνει. Σε πολλές περιπτώσεις έχουν λειτουργήσει με τρόπους που καταστρατηγούν συλλογικές αποφάσεις που έχουν ψηφιστεί με τεράστιες πλειοψηφίες και σε συνεδριακά σώματα. Εκφράζουμε την δυσφορία μας για την στάση πολλών συντρόφων που επανειλημμένα επιλέγουν να παρουσιάζουν την προσωπική τους άποψη και ΜΟΝΟ όταν εκπροσωπούν το Κόμμα και τον ΣΥΡΙΖΑ στα ΜΜΕ. Σε αυτή την κατεύθυνση να λειτουργήσει η επιτροπή δεοντολογίας για τα ΜΜΕ που δεν ενεργοποιήθηκε ποτέ και να εφαρμόζονται οι αποφάσεις της. Όπως και σημεία που αφορούν την εναλλαγή στις θητείες βουλευτών, ευρωβουλευτών κλπ. ήρθε η ώρα να δούμε πραγματικά νέα πρόσωπα σε αυτές τις θέσεις.
  4. Είναι απαραίτητη η επικοινωνία και η αποκατάσταση μιας ουσιαστικής σχέσης ηγεσίας-βάσης του Κόμματος. Συχνά νιώθουμε ότι οι συζητήσεις στις οργανώσεις γίνονται για εκτόνωση και ψυχοθεραπεία. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε κρίσιμες στιγμές όλοι την επικαλούνται αλλά επίσης σε κρίσιμες στιγμές κάποιοι δεν την σέβονται. Πρέπει να αναζητηθούν νέοι τρόποι πιο άμεσης δημοκρατίας, επικοινωνίας και συνδιαμόρφωσης της πολιτικής και τακτικής του κόμματος από τις οργανώσεις και τα μέλη. Θεωρούμε ότι το μεγάλο πλεονέκτημα της Αριστεράς είναι τα μέλη και οι φίλοι του Συνασπισμού και του ΣΥΡΙΖΑ που με αυτοθυσία δίνουν μάχες σε όλα τα πεδία με ανύπαρκτους πόρους. Σε αυτή την κατεύθυνση πιστεύουμε ότι είναι απαραίτητο να ανακοινώνονται στις τοπικές οργανώσεις οι αποφάσεις Νομαρχιακών, ΚΠΕ, Κ.Ο., ΣΥΡΙΖΑ-ΣΥΝ.
  5. Είναι σαφές για μας ότι πρέπει να διαφυλάξουμε τις συλλογικές διαδικασίες, τις συνεδριακές αποφάσεις και να ενισχύσουμε με συλλογικό και συντροφικό τρόπο την εκλεγμένη ηγεσία του Κόμματος. Η ζημιά που έχει γίνει από μεμονωμένες επιλογές συντρόφων που μας εκθέτει και μας κάνει να απολογούμαστε στην κοινωνία δεν μπορεί να συνεχιστεί. Ανησυχούμε και θέλουμε με συλλογικό τρόπο να λυθούν τα θέματα που ήρθαν με τέτοιο τρόπο στην επιφάνεια και αφορούν στην σχέση των συντρόφων Αλαβάνου-Τσίπρα, και στη συνεννόηση και σύνθεση στο σχεδιασμό πολιτικής από τα ηγετικά στελέχη . Η αριστερά, ο ΣΥΡΙΖΑ και το κόμμα μας, τους έχουν ανάγκη και τους δυο,

 19. Ο/Η Aριστερό εξτρέμ λέει:

  Επειδή υπερθεματίζω την επισήμανση του κειμένου-πρότασης στο ότι ο καπιταλισμός-νεοφιλελευθερισμός δεν ανατρέπεται σε μια νύχτα αλλά η αντικατάστασή του «χτίζεται»με συμβάντα αλληλεγγύης, συλλογικότητας και μάλιστα από τα κάτω, προτείνω να γίνει μια αναλυτική επεξεργασία για παρεμβάσεις κοινωνικές που άπτονται ζητημάτων ζωτικών της κοινωνίας και των καθημερινών της προβλημάτων.
  Οι παρεμβάσεις αυτές θα πρέπει, να έχουν χαρακτηριστικά αυτοδιαχείρισης και αυτο-οργάνωσης όπως αρμόζει σε σκεπτόμενους-Ενεργούς πολίτες.
  ενδεικτικά παραδείγματα μπορουν να ναι μια εναλλακτική τράπεζα του κόσμου της εργασιας (του χεριού και του μυαλού), ένας συνεταιρισμός καταναλωτικός σε σύγχρονη μορφή , αυτοδιαχειριζόμενες συλλογικότητες Κοινωνικής Μέριμνας με έμφαση στα κοινωνικά αποκλεισμένα άτομα, συλλογικότητες ΠΟλιτισμού Ποιότητας Ζωής και Ελεύθερων Χώρων, ένας εναλλακτικό κέντρο Απεξάρτησης & Επανένταξης Ατομων, φυσικά ένα ή περισότερα συμμετοχικά Μέσο Ενημέρωσης (διαδικτυακή τηλεόραση ή ραδιόφωνο), μια τοπική οργάνωση που θα φτιάξει ένα κέντρο ¨Ενταξης Μεταναστών στη Ζωή και Συνεργασίας-αλληλοόσμωσης με τον ελληνικής καταγωγής πληθυσμό, με τόνωση των πολιτιστικών ανταλλαγών και ό,τι αλλο μπορεί ο καθένας να κατεβάσει σαν ιδέα.

  Πιστεύω ότι οι σύντροφοι θα χουν πολύ περισσότερα κα περιεκτικότερα να προτείνουν.

  Να πιέσουμε την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και τις ηγεσίες των συνιστωσών προς τέτοιες κατευθύνσεις, να τους «βομβαρδίσουμε» κυριολεκτικά για να μην υπάρχει χρόνος για καρέκλες, ηγεμονίες, ποσοστώσεις, ιδρυτικα΄κεκτημένα, δια-τασικές ισσοροπίες.
  θα είναι ένα χειροπιαστό δείγμα προς την Κοινωνία, για το τί είδους πρόγραμμα πρεσβεύουμε, και τότε θα μπορέσουμε να κριθούμε με όρους κοινωνίας και όχι με όρους συστηματος

  ΜΣΧ

  Αριστερό Εξτρέμ
  Συνιστώσα ΣΥΡΙΖΑ

 20. Ο/Η Δημήτρης λέει:

  Είναι προφανές ότι προσυπογράφω οποιοδήποτε κείμενο και υποστηρίζω οποιαδήποτε προσπάθεια που έχει ως στόχο την πολιτική ανασυγκρότηση του ΣΥΡΙΖΑ.

  Δεν διαφωνώ με την ιδεολογική-πολιτική πρόταση παρόλο που πιθανόν θα μπορούσαν να προστεθούν και άλλα στοιχεία. Εφόσον ο ΣΥΡΙΖΑ υπάρξει, δεν θα είναι στατικός αλλά δυναμικός, οπότε θα μπορεί να επεξεργαστεί ιδέες, προτάσεις κ.λπ.
  Αν εκ προοιμίου θεωρήσουμε ότι η ιδεολογία και η πολιτική μας είναι δεδομένη και δεν αλλάζει (ή δεν εμπλουτίζεται) δυναμικά με το χρόνο και τις νέες εμπειρίες που αποκτούμε τότε, το μόρφωμα αυτό θα μου θύμιζε ΚΚΕ.
  Είμαι σίγουρος, όμως, ότι αυτό δεν είναι στόχος κανενός μας.

  Δεν μπορώ να έχω λόγο για το Συνασπισμό μια δεν είμαι μέλος του. Μακάρι όμως να μπορούσε να δεχθεί τις προτάσεις που αναφέρονται. Θα αποδείξει ότι είναι μια αριστερά που ανανεώνεται και οργανωτικά.

  Οι θέσεις 2 έως και 5 θα πρέπει να ισχύουν και στο ΣΥΡΙΖΑ.

  Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι υπάρχουν οργανώσεις σφραγίδες (αντιμετωπίζεται με το 2) και μέλη-ψηφοφόροι! Μέλη δηλαδή που δεν συμμετέχουν στις διαδικασίες, δεν δρουν τοπικά ή κλαδικά, αλλά εμφανίζονται μόνο στις κρίσιμες ψηφοφορίες. Φαντάζομαι ότι πολλοί το ξέρετε, δεν έχω λύση να προτείνω γι’ αυτό, και βέβαια το αναφέρω για το ΣΥΡΙΖΑ που με αφορά.

  Οι θέσεις που αφορούν την οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ πιο «προωθημένες» από αυτές του 2ου κύματος που έχω υπογράψει κι εγώ.

  Δεν έχω φοβικά σύνδρομα και προσυπογράφω.

  Δημήτρης Φρυδάς, Εκπαιδευτικός
  ΣΥΡΙΖΑ Αλίμου

 21. Ο/Η Δημήτρης Τεμουρτζίδης λέει:

  Δηλώνω μη μέλος του ΣΥΡΙΖΑ γιατί δεν υφίσταται ούτε υπήρξε στο παρελθόν ένας αυτοτελής οργανισμός με εσωτερικές δημοκρατικές διαδικασίες , δομές και σεβασμός στις συλλογικές αποφάσεις…
  Αυτό που έως σήμερα υπήρξε ήταν ¨δημοκρατισμός¨ με την ¨έξυπνη¨ σύλληψη , και την εγγενή ανάγκη της συγκυρίας, να δημιουργηθεί μια ¨πολιτική συμμαχία με μετωπικά και εκλογικά¨ χαρακτηριστικά με άμεσο στόχο ο ΣΥΝ να διευρύνει το εκλογικό και πολιτικό του ακροατήριο και να εδραιώσει με ασφάλεια την εκπροσώπησή του στην Βουλή .
  Οι οργανώσεις , κινήσεις και κυρίως οι ανένταχτοι που συνέρρευσαν μαζικά πίστευαν και πιστεύουμε ακόμα, σε μια αριστερά που πάει πολύ μακριά από αυτές τις ανάγκες και τους κοντόθωρους κομματικούς σχεδιασμούς.
  Οι δυνάμεις που συνέρεαν και στοιχίζονταν μαζικά στην πρώτη φάση του εγχειρήματος αναμένοντας να ανοίξουν οι διαδικασίες από την ηγετική του ομάδα, για την δημοκρατική ένταξη και λειτουργία του Συριζα, γρήγορα προσγειώθηκαν στους νέους κομματικούς και γραφειοκρατικούς σχεδιασμούς του ΣΥΝ\ΣΥΡΙΖΑ.
  Δυστυχώς ο Συριζα καθυστέρησε υπέρμετρα και έχασε την ικανότητά του να διαχειριστεί και να αγκαλιάσει την αρχική δυναμική των πολιτών που συμμετείχαν.
  Ενώ δεν έβλεπαν να προχωρούν οι πολιτικές και οργανωτικές διαδικασίες που απαιτούσε το ισχυρό αίτημα της κοινωνίας και της συγκυρίας για να ανταποκριθούν στις ανάγκες της ¨κοινωνικής αριστεράς¨ αρχικά και τις κοινωνίας ευρύτερα που αναζητούσε διέξοδο, δυστυχώς ακόμα οι ίδιοι άνθρωποι εμένουν σε μια λειτουργία που έχασε την δυναμική του και τυπικά να ακυρωθεί!
  Σήμερα και ενόψει της πανελλαδικής ο Συριζα έχει μια τελευταία και μοναδική ευκαιρία για να αναγεννηθεί και να αντιμετωπίσει την παρατεταμένη κρίση του …
  Η πολιτική ηγεσία & ομάδα που διαχειρίστηκε έως τώρα το εγχείρημα του Συριζα ¨παίζει τα ρέστα της¨. Έπρεπε ήδη να έχει παραιτηθεί, ανοίγοντας τις διαδικασίας για την αμεσοδημοκρατική ανασυγκρότηση του Συριζα με στόχο την αυτοτελή και δημοκρατική του λειτουργία σε όλα τα επίπεδα, με ενδιάμεσο – μεσοπρόθεσμο στόχο την αυτόνομη ιδρυτική του λειτουργία στο 1ο συνέδριο που θα πρέπει να είναι γεγονός το 2010!
  Σε μιά τέτοια προοπτική συντάσομε και υπογράφω και το κείμενο που προτείνει η πασα και κάθε άλλο κείμενο που θα προωθεί μια τέτοια κατεύθυνση.
  Ευχαριστώ πολύ.
  Δημήτρης Τεμουρτζίδης.

 22. Ο/Η Δώρα Σκουντριάνου ΣΥΡΙΖΑ Νότιας Α.Αττικής λέει:

  Στην Πανελλαδική του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να αποφασίσουμε,
  ποιό ΣΥΡΙΖΑ, τι ΣΥΡΙΖΑ ,εάν ΣΥΡΙΖΑ…Αρκετά πιά με την κοροιδία και τα ψευτοδιλήμματα

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s