Υποψήφιοι για τον ΣΥΡΙΖΑ: Δημήτρης Γκιβίσης, Β Θεσσαλονίκης

Posted: 26/09/2009 by redpunk67 in ΣΥΡΙΖΑ
Ετικέτες:

givisisΑπό την παρέμβαση σ. Δημήτρη Γκιβίση  που λάβαμε και δημοσιεύουμε :

…Οραματίζομαι έναν άλλο κόσμο εφικτό, που όλοι θα είμαστε ίσοι, αυτόνομοι και κοινωνικά αλληλέγγυοι. Ειδικά για τον ΣΥΡΙΖΑ, θεωρώ ότι μετά τις εκλογές θα πρέπει να ανοίξουμε διαδικασίες ΣΥΡΙΖΑ σε όλα τα επίπεδα, ώστε αυτό που ξεκινήσαμε να εμπλουτιστεί, και να αποτελέσει κοινή δύναμη ενέργειας και έμπνευσης για όλους. Και φυσικά να είναι ο ΣΥΡΙΖΑ των μελών του, μακριά από κάθε προσπάθεια κλεισίματός και ελέγχου του από τις κομματικές γραφειοκρατίες. Ενας ΣΥΡΙΖΑ αυτόνομος, αντιιεραρχικός, ανταγωνιστικός με το σύστημα. Ένας ΣΥΡΙΖΑ των από κάτω, των εκτός των τειχών, των απέξω, δηλαδή όλων εκείνων που υπονομεύουν το σύστημα όχι από άποψη, αλλά από ανάγκη…

Είμαι ο Δημήτρης Γκιβίσης, υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στην Β’ Θεσσαλονίκης. Γεννήθηκα στην Κάρυστο Ευβοίας, βαφτίστηκα χωρίς τη συναίνεσή μου και από μαθητής εντάχτηκα στην αριστερά, και συγκεκριμένα σε αυτήν που οραματίζεται τον σοσιαλισμό με δημοκρατία, ελευθερία και αυτοδιαχείριση. Ρήγας Φεραίος, ΚΚΕ εσωτερικού, ΚΚΕ εσωτερικού Α. Α. και -μέχρι σήμερα- στην ΑΚΟΑ. Συνεργάζομαι με την εφημερίδα Εποχή και το 2007 εκπροσώπησα την Ελλάδα στιν διεθνή δημοσιογραφικό διαγωνισμό Stop discrimination (Για την διαφορετικότητα, Κατά των διακρίσεων).
Για πολλά χρόνια περιπλανήθηκα εργασιακά σε φροντιστήρια και σχολές της Θεσσαλονλικης, ενώ σήμερα εργάζομαι σε ΟΤΑ (είμαι πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων) και είμαι μέλος στην ΑΣΚ – ΟΤΑ. Αντιπαθώ εξίσου τους φασίστες, τους πατριδολάγνους, τους θρησκόληπτους και τις παρελάσεις, και αποστρέφομαι την κάθε «μοναδική αλήθεια» από όπου και αν προέρχεται. Οραματίζομαι έναν άλλο κόσμο εφικτό, που όλοι θα είμαστε ίσοι, αυτόνομοι και κοινωνικά αλληλέγγυοι. Ειδικά για τον ΣΥΡΙΖΑ, θεωρώ ότι μετά τις εκλογές θα πρέπει να ανοίξουμε διαδικασίες ΣΥΡΙΖΑ σε όλα τα επίπεδα, ώστε αυτό που ξεκινήσαμε να εμπλουτιστεί, και να αποτελέσει κοινή δύναμη ενέργειας και έμπνευσης για όλους. Και φυσικά να είναι ο ΣΥΡΙΖΑ των μελών του, μακριά από κάθε προσπάθεια κλεισίματός και ελέγχου του από τις κομματικές γραφειοκρατίες. Ενας ΣΥΡΙΖΑ αυτόνομος, αντιιεραρχικός, ανταγωνιστικός με το σύστημα. Ένας ΣΥΡΙΖΑ των από κάτω, των εκτός των τειχών, των απέξω, δηλαδή όλων εκείνων που υπονομεύουν το σύστημα όχι από άποψη, αλλά από ανάγκη. 

Ευχόμαστε στον σ. Γκιβίση δύναμη και καλή επιτυχία.

Σχόλια
  1. Ο/Η alexius λέει:

    Σύντροφε και εγώ βαφτίστηκα χωρίς τη συναίνεσή μου και εντάχθηκα στην αριστερά ακριβώς για να μην συμμετέχω σε καταστάσεις χωρίς τη συναίνεσή μου. Γι’ αυτό και συναινώ για τον Σύριζα των μελών!

  2. Ο/Η Generator λέει:

    «Ένας ΣΥΡΙΖΑ των από κάτω, των εκτός των τειχών, των απέξω, δηλαδή όλων εκείνων που υπονομεύουν το σύστημα όχι από άποψη, αλλά από ανάγκη.»

    Εκει ειναι το στοιχημα,πως ΑΥΤΟΙ οι ανθρωποι θα νιωσουν οτι με την ενταξη τους θα προωθησουν τα συλλογικα τους συμφεροντα.

    Πολυ ευστοχο,συντροφε,καλη επιτυχια κι απο μενα!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s