Απόφαση της Συνέλευσης ΤΕ ΣΥΡΙΖΑ Χολαργού

Posted: 26/11/2009 by Ioannis Kyriakakis in Αποφάσεις Συνελεύσεων
Ετικέτες:

Χολαργού


ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΣΥΡΙΖΑ ΧΟΛΑΡΓΟΥ
ΤΕΤΑΡΤΗ 25/11/09
Η ολομέλεια του ΣΥ.ΡΙΖ.Α Χολαργού στη συνεδρίασή της την 25/11/09, αποφάσισε να προτείνει στην Πανελλαδική Συνδιάσκεψη τα παρακάτω:

1.- Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α πρέπει να αποκτήσει μέλη, απόφαση η οποία πρέπει να παρθεί από τη Συνδιάσκεψη. Μέλη γίνονται όσοι ζητήσουν αυτοπροσώπως την εγγραφή τους στην τοπικές και κλαδικές οργανώσεις και καταβάλουν μια συμβολική εγγραφή. Η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥ.ΡΙΖ.Α καταρτίζει μητρώο μελών σε συνεργασία με τα συντονιστικά των παραπάνω επιτροπών όπως περιγράφεται προηγούμενα.
Μέλη μπορεί να είναι τα μέλη συνιστωσών ή και ανένταχτοι.

2.- Όλα τα υπόλοιπα ζητήματα που σχετίζονται με τον τρόπο λειτουργίας (πλειοψηφίες για λήψη αποφάσεων, ενδιάμεσα όργανα, μεταβατικότητα, ανάκληση, εναλλαγή, διαχείριση οικονομικών κλπ), θα πρέπει να παραπεμφθούν σε μία πολιτική διαδικασία που πρέπει να προκηρυχθεί, απολύτως, μέσα σε ένα χρονικό διάστημα το αργότερο μέχρι αρχές Μαίου, όπου και θα αποφασισθούν όλα τα παραπάνω.

3.- Την οργάνωση του Συνεδρίου αναλαμβάνει μία Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου που θα εκλεγεί από την ολομέλεια της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης. Οι οργανώσεις του ΣΥ.ΡΙΖ.Α συζητούν στις συνελεύσεις τους , πάνω στη βάση των ήδη υπαρχόντων κειμένων , καθώς και όσων προταθούν στο εξής, αποφασίζουν με ψηφοφορίες, εάν δεν υπάρχει ομοφωνία, και εκλέγουν αντιπροσώπους για το Συνέδριο.
Χολαργός 25/11/09

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s