Η εφημερίδα Δρόμος οργανώνει μοτοπορεία αλληλεγγύης στο απεργό πείνας Χρήστο Κορτζίδη την Κυριακή 20 Ιουνίου

Posted: 17/06/2010 by ΔΟ in Αριστερά, Αυτοδιοίκηση, Ανακοινώσεις

Όλοι στο πλευρό του αγωνιστή δημάρχου Ελληνικού

Μαζευόμαστε στις 11:00 το πρωί της Κυριακής στο Πεδίο του Άρεως
και κατευθυνόμαστε στο δημαρχείο Ελληνικού


Υπάρχουν αγώνες που εγγράφονται στη συλλογική μνήμη, υπάρχουν και άτομα που με τη στάση τους αποτελούν σύμβολα της λαϊκής θέλησης και αντίστασης. Ο Χρήστος Κορτζίδης είναι ένας τέτοιος άνθρωπος, που έχει δείξει πολλές φορές ότι δεν νοιάζεται για τον εαυτό του. Ήδη διανύει την 49η μέρα απεργίας πείνας ενάντια στην εφαρμογή του «Καλλικράτη».
Και τι θα πετύχει ένας δήμαρχος με μια απεργία πείνας, αναρωτιούνται όσοι δεν κατανοούν τη δυναμική των αγώνων. Όμως, ο «Καλλικράτης» και οι αυτοδιοικητικές εκλογές θα γίνουν μια πρώτη μεγάλη πρόβα γενικής καταγγελίας των μέτρων ΔΝΤ-Ε.Ε.-κυβέρνησης και όσων ψήφισαν τις συμφωνίες. Και ο Κορτζίδης ανοιχτά κατήγγειλλε ότι ο «Καλλικράτης» είναι στην αυτοδιοίκηση ό,τι και το ΔΝΤ στην οικονομία. Επιπλέον, με την ηρωική στάση του θέτει το ύψιστο θέμα δημοκρατίας: ποιο λόγο έχουν οι πολίτες μέσα στη νέα καθεστωτική φάση.
Τα «αποφασίζομεν και διατάσσομεν» έχουν παρέλθει. Όλοι στο πλευρό του αγωνιστή Χρήστου Κορτζίδη! Ο αγώνας όσο δύσκολος και αν είναι θα συνεχιστεί και είναι η μόνη διέξοδος για τους εργαζόμενους και το λαό.

Όλοι την Κυριακή 20 Ιουνίου στη μοτοπορεία αλληλεγγύης στο δήμαρχο Ελληνικού Χρήστο Κορτζίδη, που οργανώνει η εφημερίδα Δρόμος. Συγκέντρωση στις 11:00 στο Πεδίο του Άρεως.

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s