ΣΗΜΕΡΑ 6:30 μμ- Στενό Μαρκάρισμα στους Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ….

Posted: 23/06/2010 by ftanei_pia in Αριστερά, Ανακοινώσεις, Εκδηλώσεις, Κινητοποιήσεις, ΠΑΣΟΚ, Παρεμβάσεις
Ετικέτες: , , ,

`

…Ενίοτε αποδίδει.

`

Σήμερα Παρασκευή, στις 6:30 μ.μ. ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ κόσμου στην Φιλελλήνων και Μητροπόλεως, με στόχο για να διαμαρτυρηθούμε σε γραφεία βουλευτών ΠΑΣΟΚ της Β΄ Αθήνας. Τους ζητάμε να ψηφίσουν ΟΧΙ, συμπεριφερόμενοι ως βουλευτές του ελληνικού λαού κι όχι του ΔΝΤ και της ΕΕ. Καλύτερα να τους διαγράψει ο Παπανδρέου, παρά ο λαός!, νέα συγκέντρωση  και πάλι τη διαμαρτυρία σε στελέχη του κυβερνητικού κόμματος.

`

Σχετικό κείμενο-Υπενθύμιση Ατομικής Ευθύνης Βουλευτών.

`

ΘΑ ΤΟ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ

Κυρίες και Κύριοι Βουλευτές,

`

`

Την ερχόμενη εβδομάδα ο Υπουργός Εργασίας καταθέτει το νομοσχέδιο που κατ΄ απαίτηση της τρόικας ισοπεδώνει την κοινωνική ασφάλιση, γυρνώντας την ελληνική κοινωνία στις αρχές του 20ού αιώνα. Η κυβέρνηση απειλεί όσους από εσάς σκέφτονται να μην το στηρίξουν.

Πρέπει να γνωρίζετε ότι πέρα από την απειλή της διαγραφής από τον κ. Παπανδρέου –που υλοποιεί το τελείως ανάποδο πρόγραμμα από αυτό που προεκλογικά εξήγγειλε– υπάρχει και η απειλή της διαγραφής από τον ελληνικό λαό.

Σας καλούμε έστω και τώρα να πείτε ΟΧΙ σε ένα νόμο που θα καταδικάσει την ελληνική κοινωνία στη βαρβαρότητα. Σας καλούμε να συμπεριφερθείτε ως βουλευτές του ελληνικού λαού και όχι ως εκ των υστέρων διεκπεραιωτές των εντολών του Δ.Ν.Τ. Άλλωστε τον Οκτώβρη του 2009 ψηφίσαμε για Βουλή και όχι για Συμβουλευτική.

Ο ελληνικός λαός θα θυμάται τις πράξεις ευθύνης απέναντι στην κοινωνία, θα θυμάται όμως και τις πράξεις που τον στέλνουν στον εργασιακό, ασφαλιστικό και οικονομικό μεσαίωνα.

`

Η ευθύνη είναι στον καθένα σας ξεχωριστά.

`

Έντονες αποδοκιμασίες και κατακραυγές συνδικαλιστών ΠΑΣΟΚ σε ΞΥΝΙΔΗ. ΕΔΩ


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s