Ο αγώνας της Κερατέας είναι αγώνας όλων μας ( κάλεσμα της ΠΑΣΑ )

Posted: 01/04/2011 by ΔΟ in Κρατική Τρομοκρατία, Κινήματα, Κινητοποιήσεις


Η βίαιη επίθεση της κυβέρνησης εναντίον των κατοίκων της Κερατέας συνεχίζεται. Μία ακόμα εκδήλωση της κυβερνητικής αυθαιρεσίας είναι η νυκτερινή επίθεση διμοιρίας των ΜΑΤ κατά 8 κατοίκων. Ευτυχώς, υπήρξαν μόνο τραυματισμοί. Όμως κανείς δε γνωρίζει τι θα ξημερώσει η επόμενη μέρα.

Επειδή οι κάτοικοι ενός τόπου έχουν το δικαίωμα να ορίζουν τη μοίρα του -όπως και τη δική τους-, επειδή έχουν με κάθε τρόπο αποδείξει ότι έχουν δίκιο, οι κάτοικοι της Κερατέας δικαιούνται της απόλυτης στήριξης όλων μας.

Απευθύνουμε έκκληση σε όσους έχουν δυνατότητα δημόσιας παρέμβασης και τους ζητάμε να εκφράσουν έμπρακτα τη συμπαράστασή τους. Οι κάτοικοι της Κερατέας δεν πρέπει να μείνουν μόνοι.

Απευθυνόμαστε στις ηγεσίες των κοινοβουλευτικών κομμάτων της αριστεράς και στους βουλευτές τους, σε όλες τις οργανώσεις της αριστεράς, στις συνδικαλιστικές ομοσπονδίες και οργανώσεις, στις αυτοδιοικητικές παρατάξεις. Η ανάγκη να εκφραστεί δημόσια η απερίφραστη απόρριψη των φασιστικών πρακτικών καταστολής που βιώνουν οι συμπολίτες μας τους τελευταίους μήνες είναι επιτακτική. Και όχι μόνο αυτό: επιβάλλεται να δείξουμε κάθε είδους έμπρακτη στήριξη, ακόμα και με τη φυσική μας παρουσία. Ιδίως οι βουλευτές, οι περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι θα μπορούσαν να λειτουργήσουν ως ασπίδα ενάντια στην κατάσταση εσωτερικής κατοχής που έχει επιβληθεί από την κυβέρνηση.

Ο αγώνας της Κερατέας είναι αγώνας όλων μας. Κι αυτό πρέπει να ακουστεί.

Advertisement
Σχόλια
  1. Ο/Η Raindog λέει:

    ΕΝΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ

    Εκδρομή Αλληλεγγύης και Ενημέρωσης
    Καμπάνια της Κοινής Δράσης Πελοποννήσου

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s