Κάλεσμα της Αριστερής Ριζοσπαστικής Συνεργασίας Ιατρών για το Σύνταγμα

Posted: 29/05/2011 by ΔΟ in Αριστερά, Ανακοινώσεις


( από ΑΡΣΙ )

Η ΑΡΣΙ καλεί όλους τους γιατρούς και υγειονομικούς σε αγωνιστικό ξεσηκωμό ενάντια στη χούντα κυβερνήσεων – ΕΕ – ΔΝΤ, για την ανατροπή της αντεργατικής καταιγίδας των μνημονίων και του συμφώνου-σφαγείου για το ευρώ.
Οι εργαζόμενοι και η νεολαία μίλησαν. Το σύνθημα της κατάληψης των κεντρικών πλατειών όλων σχεδόν των πόλεων από τον αγανακτισμένο και εξοργισμένο λαό είναι σαφές και αποφασιστικό. «Φύγετε τώρα όλοι»: τραπεζίτες, τρόικα, πλουτοκρατία, σάπιο πολιτικό σύστημα, κλεψιά και διαφθορά. Παίρνουμε την υπόθεση στα χέρια μας.
Ως ΑΡΣΙ σας καλούμε να συντονίσουμε τα βήματά μας με τον αγωνιζόμενο λαό, να συμμετέχουμε μαζικά στις συγκεντρώσεις στο Σύνταγμα, μέσα από την πρωτοβουλία συνελεύσεων, επιτροπών αγώνα, σωματείων: «ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΩ, ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΑΩ – ΚΑΤΩ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΕΞΩ Η ΤΡΟΙΚΑ».
Κυρίως όμως σας καλούμε να συμβάλλουμε άμεσα στο απεργιακό black out στο χώρο της υγείας και συνολικά για να πάρουμε πίσω τα δικαιώματά μας, να υπερασπίσουμε τη δουλειά, το μισθό, τη σύνταξή μας, να υπερασπίσουμε τη δημόσια υγεία, να σώσουμε το μέλλον μας.

ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s