Ψήφισμα Λαϊκής Συνέλευσης Συντάγματος, 23 Ιούνη

Posted: 24/06/2011 by Β.Χ. in Αποφάσεις Συνελεύσεων
Ετικέτες:

Ψήφισμα Λαϊκής Συνέλευσης 23 Ιουνίου
ΣΤΙΓΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ
Καλούμε τους αξιωματικούς και κυρίως όλο το απλό προσωπικό της αστυνομίας να σεβαστεί αυτή τη φορά τη θέληση του λαού και την συνταγματικά κατοχυρωμένη λαϊκή κυριαρχία.
Τους προειδοποιούμε να μην διανοηθούν καν να εφαρμόσουν παράνομες διαταγές από μια έκπτωτη κυβέρνηση, που έχει κουρελιάσει το σύνταγμα της Ελλάδας και έχει παραδώσει τα κλειδιά της χώρας στη Τρόικα, στο ΔΝΤ και στο παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό-τραπεζικό σύστημα.
Να μην τολμήσουν σε καμμία περίπτωση να εμποδίσουν τον λαό από το να προστατεύσει το σύνταγμα του, όπως αυτό ορίζει με βάση το ακροτελεύτιο άρθρο του, ώστε να αποτρέψει το ξεπούλημα της χώρας.
Διαφορετικά ο κάθε αστυνομικός προσωπικά θα φέρει ακέραια την ευθύνη της στάσης του και θα υποστεί τις συνέπειες των πράξεών του, όπως ακριβώς και οι πολιτικοί εντολείς του, που έχουν παραδώσει τη χώρα σε ξένα κέντρα εξουσίας με δανειακές συμβάσεις, μνημόνια και μεσοπρόθεσμα. Είναι μια τελευταία μεγάλη ευκαιρία για την αστυνομία και τους αστυνομικούς και ελπίζουμε πολλοί από αυτούς να πράξουν κατά συνείδηση και να περάσουν με την πλευρά του λαού.
Η λαϊκή συνέλευση της πλατείας Συντάγματος-23 Ιουνίου 2011

Σχόλια
  1. Ο/Η XRISTOS LIAKOS λέει:

    Εδώ και πολύ καιρό ήθελα να θέσω μια ερώτηση στους ανθρώπους της ΠΛΑΤΕΙΑΣ (οποιασδήποτε). Ποιος είναι ο ΠΡΩΤΟΣ ΛΟΓΟΣ που είμαστε στη ΠΛΑΤΕΙΑ? Αν είναι να διατηρήσουμε τον τρόπο διαβίωσης που είχαμε προ μνημονίου με ανησυχεί γιατί εύκολα θα κιοτέψουμε μπροστά στο ερώτημα χρεωκοπία ή μεσοπρόθεσμο. Αν όμως ο ΠΡΩΤΟΣ ΛΟΓΟΣ είναι να μην πουληθεί ή να μην εκχωρηθεί σπιθαμή ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ τότε ο αγώνας θα έχει σίγουρο αποτέλεσμα γιατί απλά θα μετατραπεί σε έναν ιερό αγώνα. ΑΝ είμαστε έτοιμοι για το χειρότερο σενάριο ότι θα πτωχεύσουμε, θα πεινάσουμε γενικά θα ξεβολευτούμε και τότε θα εξανεμιστεί ο όποιος φόβος και θα μένει καθαρός ο πόθος για ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s