Χρονικό κινητοποίησης φοιτητών στη ΝΕΤ – Κυριακη 25/09/11

Posted: 28/09/2011 by Β.Χ. in παιδεία, Νεολαία
Ετικέτες: , ,

Από:http://edopolytexneio.gr/?p=916

Αποκαλυπτικές εικόνες από τις συζητήσεις και τη συμφωνία «τιμής» του Στρατηγού για μετάδοση του καλέσματος των φοιτητών και η αθέτηση μετά την κυβερνητική παρέμβαση (μετά το 4ο λεπτό). Επί τέσσερις ώρες(!!!) ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σε συνεχή επικοινωνία με το Γιωργάκη ζητούσε κατηγορηματικά να μη βγει η δήλωση στο δελτίο. Τόσο πολύ φοβούνται 5 λεπτά ΑΛΗΘΕΙΑΣ!!!

Η δήλωση του υπουργού Επικρατείας Ηλίας Μόσιαλου που αδειάζει πλήρως τη διοίκηση της ΕΡΤ και δεν αφήνει κανένα περιθώριο για το ποιος έλαβε την απόφαση να μην μεταδοθεί το μήνυμα των καταληψιών φοιτητών από τη ΝΕΤ.

«Χθες το βράδυ έγινε κατάληψη του στούντιο της ΝΕΤ από ομάδα φοιτητών. Διεκόπη το δελτίο ειδήσεων, κατόπιν απαίτησης των φοιτητών να προβληθούν οι απόψεις τους από τη δημόσια τηλεόραση στο πλαίσιο του νυχτερινού δελτίου ειδήσεων και των επόμενων εκπομπών της ΕΡΤ. Εδώ, θα ήθελα να τονίσω, ότι με εντολή του Πρωθυπουργού και δική μου, δεν μεταδόθηκε το μήνυμα.Υπήρχε συντονισμός και με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και με τον κ. Παπουτσή. Σε καμία περίπτωση, η κυβέρνηση δε θα επιτρέψει σε συγκεκριμένες ομάδες, είτε κοινωνικές, είτε επαγγελματικές, είτε συντεχνιακές, ή γενικά ομάδες πολιτών, να επιβάλουν τη γνώμη τους, ειδικά στα δημόσια ΜΜΕ. Έχουμε Δημοκρατία, προβάλλονται όλες οι απόψεις. Και αυτή είναι η κατεύθυνση που έχει η δημόσια ραδιοτηλεόραση, να προβάλλει με ισορροπημένο και δημοκρατικό τρόπο όλες τις απόψεις, όποιες και αν είναι αυτές. Τονίζουμε για μια ακόμη φορά ότι, δε θα επιτρέψουμε στην ίδια ομάδα ή καμία άλλη να επιβάλλει τις απόψεις της με αυτόν τον τρόπο»

Από:http://www.paron.gr/typologies/

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s