Ποιος είναι ο Λουκάς Παπαδήμος;

Posted: 10/11/2011 by Β.Χ. in Πολιτική
Ετικέτες: , ,

Όπως εξαιρετικά σημειώνει το mygranma.wordpress.com ο νέος πρωθυπουργός
Είναι μέλος της Trilateral Commission. Πρόκειται για όργανισμό που έφτιαξαν στη δεκαετία του 70 εκπρόσωποι πολυεθνικών εταιρειών από τις τρεις ισχυρότερες τότε περιοχές του πλανήτη (ΗΠΑ, Δ. Ευρώπη, Ιαπωνία) και είχε ως ρητό στόχο τον περιορισμό των δημοκρατικών κατακτήσεων των λαών και την αύξηση της εξουσίας των εταιρειών αυτών.
Είναι επίσης ο πρώην υποδιευθυντής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας. Ενός μη εκλεγμένου οργανισμού που δεν είναι υπόλογος σε κανέναν και καθορίζει την πολιτική του με βάση τις οδηγίες που παίρνει από σώματα εκπροσώπων του χρηματοπιστωτικού κεφαλαίου όπως η «Ομάδα των Τριάντα» και το «Σκιώδες Συμβούλιο της ΕΚΤ».
Διετέλεσε επίσης στο παρελθόν μέλoς της Federal Reserve Bank of Boston ενώ από τον τελευταίο ανασχηματισμό και μετά είναι σύμβουλος του Γ. Παπανδρέου για θέματα οικονομίας.
Με άλλα λόγια ο εκλεκτός των τραπεζών και του κεφαλαίου έρχεται για να αποτελέσει τη σανίδα σωτηρίας της νέας, πιο άγριας αντιλαϊκής επίθεσης που έρχεται με τη Δανειακή Σύμβαση.
Μόνη λύση η ΑΝΑΤΡΟΠΗ τους! Καμιά περίοδος χάριτος στις κυβερνήσεις «εθνικής σωτηρίας» και το σάπιο πολιτικό τους σύστημα!

Από:http://aristeroextreme.blogspot.com

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s