Ενημέρωση από την 1η σύσκεψη συντονιστικών τοπικών επιτροπών ΣΥΡΙΖΑ Αττικής.

Posted: 25/04/2010 by ΔΟ in Ανακοινώσεις, Οργανωτικά ΣΥΡΙΖΑ, ΣΥΡΙΖΑ

Η Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ οργάνωσε το Σάββατο 24 Απρίλη Παναττική Σύσκεψη των συντονιστικών των τοπικών επιτροπών ΣΥΡΙΖΑ στην ΑΣΟΕΕ στο αμφιθέατρο «Δεριγνύ». Το αντικείμενο της σύσκεψης αφορούσε τις εξελίξεις της κρίσης και την απάντηση της Αριστεράς. Οι εργασίες ξεκίνησαν στις 11.π.μ και συνεχίστηκαν ως μετά την 5.00 μ.μ.

http://enosy.blogspot.com/2010/04/1_25.html

Η Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ οργανώνει το Σάββατο 24 Απρίλη Παναττική Σύσκεψη των συντονιστικών των τοπικών επιτροπών ΣΥΡΙΖΑ.
Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στην ΑΣΟΕΕ (Πατησίων, έναντι ΟΤΕ), στο αμφιθέατρο «Δεριγνύ». Προσέλευση, έναρξη στις 10.00 και προοπτική λήξης στις 17.00. Στην σύσκεψη καλούνται να λάβουν μέρος όλες οι τοπικές επιτροπές της Αττικής με τα μέλη των συντονιστικών τους αλλά θα είναι ταυτόχρονα ανοιχτή για όλα τα μέλη ΣΥΡΙΖΑ. Το αντικείμενο της σύσκεψης αφορά τις εξελίξεις της κρίσης και την απάντηση της Αριστεράς και επιδιώκεται να στοχεύσει κατά προτεραιότητα στην δράση και την εξωστρέφεια των τοπικών επιτροπών. Το άνοιγμα – εισήγηση θα γίνει από τον συντονιστή της Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.
Καλούνται οι σύντροφοι/ες των τοπικών επιτροπών να παρουσιάσουν – μεταξύ άλλων, την εικόνα της τοπικής επιτροπής (συγκρότηση, μέλη, δράσεις) αλλά και την εικόνα της πολιτικής και κινηματικής δραστηριότητας στην περιοχή τους (ανοιχτές επιτροπές πάλης, κινήσεις, πολιτικά κέντρα που συζητιούνται ή προτείνονται κ.λ.π.).
Στην είσοδο του αμφιθεάτρου θα υπάρχει γραμματεία εισόδου η οποία θα συλλέγει στοιχεία για την συμμετοχή και (εάν και όπου είναι δυνατόν) γραπτές ενημερώσεις από τις τοπικές επιτροπές. Επίσης θα υπάρχει και απόθεμα του τεύχους 0 του Μπλόκο για όσες επιτροπές χρειάζονται συμπληρωματική χρέωση του περιοδικού.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s