Αποφάσεις της ΠΑΣΑ

Posted: 14/12/2009 by Γιάννης Χ. in Αποφάσεις Συνελεύσεων
Ετικέτες:

To Σάββατο 12/12 έγινε συνάντηση ΠΑΣΑδόρων Αττικής, με συμμετοχή συντρόφων  από την Θεσσαλία και την Θεσσαλονίκη

Στη συνάντηση αποφασίστηκαν τα παρακάτω :

Η ΠΑΣΑ σαν κέντρο διαλόγου και πρωτοβουλιών για την αντισυστημική αριστερά, το επόμενο διάστημα στοχεύει στα παρακάτω:

  • Να συμβάλει ώστε το εγχείρημα του ΣΥΡΙΖΑ να περάσει στα χέρια των μελών του. Σε αυτό το πλαίσιο, μέσα στο Γενάρη θα οργανωθεί 5η Γενική Συνέλευση Συριζαίων με θέμα την εγγραφή μελών στον ΣΥΡΙΖΑ, τη συγκρότηση τοπικών-νομαρχικών συνελεύσεων, την πορεία προς τη συγκρότηση Πανελλαδικού Σώματος και την επόμενη Πανελλαδική Σύσκεψη. Παράλληλα θα αξιοποιηθεί το διαδίκτυο για την οριζόντια δικτύωση των τοπικών επιτροπών του ΣΥΡΙΖΑ.
  • Διοργάνωση ανοικτών εκδηλώσεων – συζητήσεων για μια σειρά θέματα που απασχολούν την κοινωνία και όλη την αριστερά π.χ. α) Δημοκρατία και Αριστερά, β) Ευρωπαϊκή Ένωση και κρίση γ) Επισφάλεια- τα σωματεία του νέου συνδικαλισμού.
  • Συμβολή στη δημιουργία web – tv
  • Δημιουργία νέου blog  με σκοπό την ανταλλαγή ιδεών, εμπειριών, τεχνογνωσίας γύρω από θέματα δημιουργίας κοινωνικών στεκιών και άλλων εγχειρημάτων που συνδέονται με τον κοινωνικό τομέα της οικονομίας.   

Στην συνάντηση συγκεντρώθηκε και ποσό για να διατεθεί για τις δικαστικές εγγυήσεις όσων κατηγορούνται από το στέκι Ρεσάλτο. 

Καλούνται όλοι και όλες που θέλουν να συμβάλλουν σε κάποιους από τους παραπάνω στόχους να επικοινωνήσουν μαζί μας μέσω του blog.

Σχόλια
  1. Ο/Η Λεωνίδας Φωτιάδης λέει:

    ένα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας που πρέπει φυσιολογικά να ενδιαφέρει την αριστερά είναι όλοι αυτοί οι χαμηλοσυνταξιούχοι, οι άνεργοι κλπ που περιμένουν πως και πως να πάρουν το επίδομα αλληλεγγύης να την βγάλουν στις γιορτές.
    είναι ντροπή η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ να τους κοροιδεύει και η μια υπηρεσία να τους στέλνει στην άλλη.
    είναι ντροπή όμως να μην μιλάει σήμερα-τώρα ούτε η αριστερά
    είστε έξω από την πραγματικότητα
    είστε έξω από την πραγματική αριστερά
    γιαυτό και η κοινωνία γυρίζει την πλάτη σ΄αυτή την αριστερά
    από συζητήσεις και αποφάσεις καλά πάτε

  2. Ο/Η Γιάννης Κυριακάκης λέει:

    έχεις δίκιο σύντροφε Λεωνίδα, μόνο που το μπάχαλο με τα επιδόματα έγινε χτές και σήμερα, ενώ η συγκεκριμένη συνάντηση έγινε την προηγούμενη βδομάδα. Στείλε μας κείμενό σου, ή ανταπόκρισή σου στο μαίηλ μας και θα ανέβει αμέσως στο blog…αριστερά είμαστε όλοι κι όχι κάποιες οργανώσεις, ομάδες ή επιτελεία…κι εσύ αριστερά είσαι…στείλε μας ο,τι θές να το δημοσιεύσουμε…

Σχολιάστε